Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Een community van gelovigen die generaties willen verbinden om samen Gods Koninkrijk uit te leven.

Binnen het werk van King's Kids Nederland zijn veel mensen vanuit verschillende locaties actief. Met passie en enthousiasme geven ze dagelijks invulling aan de visie 'Generaties die Samen Gods Koninkrijk Uitleven'. Lees hier meer over de King's Kids community.

 

Community Center Almelo

Vanuit dit King's Kids Community Center worden de nationale activiteiten overzien en komt de lokale community samen. Aan de Touwbaan 58 in Almelo zijn er twee wekelijks de atHome bijeenkomsten, maandelijks de Arrow Teams weekenden, wordt Gateway vanuit het kantoor voorbereid én komen de Awaken jongerenwerkers samen voor hun training. Dit werk wordt ondersteunt door een groot aantal mensen en overzien door het King's Kids kernteam: John & Tamara Meijerink, Marc & Kirsten Wessels, Bram Overweg en Debbie van Duijn.

Je kunt ons team uitnodigen voor jouw kerk, organisatie of huiskring. Graag delen we onze ervaring en kennis over thema's als discipelschap, generaties, teamleiderschap en missionair zijn. Neem contact op en stuur voor meer informatie een e-mail naar info(@)kingskids.nl.

 

FISK Bolsward

Fisk Jongerenwerk is actief in Bolsward en omgeving. Ze zijn onderdeel van de plaatselijke gemeente Het Keerpunt en geven op maandelijkse basis expressie van hun geloof door dans, muziek, drama, sport, nieuwe media en koken. Jaarlijks werken ze op basis van thematieken waarbij 'To Know God' centraal staat in hun onderwijs en uitvoering. 
Fisk is als netwerkgroep gericht op de jeugd uit de gemeente Het Keerpunt, maar staat ook open voor jongeren uit de omgeving en/of andere kerken.

Wil je meer weten over FISK Jongerenwerk? Kijk dan hier op hun website

Vragen?
Meer informatie? Een opmerking of vraag? Neem contact op!

0546 - 84 12 57 (kantooruren) Touwbaan 58, Almelo