Awaken

Awaken

Awaken is een speciaal trainingsprogramma voor jongerenwerkers die geloven dat een jonge generatie door God bestemd is om de grote opdracht te vervullen en impact te hebben in de maatschappij.

In een tijd waarin kerkverlating onder jongeren steeds meer toeneemt, is het noodzakelijk dat jongerenwerk zich richt op het bereiken van jongeren binnen hun leefwereld, hen te brengen in een alles veranderende ontmoeting met Jezus. Awaken wil hen helpen groeien in hun relatie met Jezus en hen vrij zetten in hun door God gegeven bestemming voor hun leven.

 

Awaken is voor christenen vanuit allerlei kerkelijke achtergronden die het verlangen hebben om persoonlijk te willen groeien in het kennen van God. Zij willen betrokken zijn bij vernieuwing en verandering van hun persoonlijk leven, hun tiener/jeugdgroep, hun kerk en omgeving.

 

Awaken heeft als doel om jongerenwerkers:
- te inspireren en te helpen groeien in hun persoonlijk geloofsleven en hun praktische handvatten te geven in hun rol en taak als jeugdleider.

- bewust te maken van het belang om in het jongerenwerk de verschillende leefwerelden van jongeren samen te brengen

- bewust te maken van het belang van een naar buiten gericht jongerenwerk.

 

Elk jaar organiseert King's Kids verschillende trainingen en cursussen. Ook verzorgt ons team diverse spreekbeurten en speciale generatie/gezinsdiensten. Wil je King's Kids uitnodigen in jouw gemeente of jeugdgroep? Wil je meedoen aan een training? Stuur ons dan een mail. 

Vragen?
Meer informatie? Een opmerking of vraag? Neem contact op!

0546 - 84 12 57 (kantooruren) Touwbaan 58, Almelo