Partner

Partner

Deel in de visie om de generaties te verbinden door partner te worden.

Neem deel aan ons team van partners

Word deel van ons team van partners om mee te bouwen aan het werk om de generaties te verbinden, toe te rusten en te mobiliseren. U kunt het mogelijk maken voor ons om programma's en materialen te ontwikkelen waarmee we kinderen, jongeren en families samen kunnen brengen en kunnen trainen. 

Uw partnerschap is dé sleutel in het verbinden van de generaties.

 

Als u geïnteresseerd bent kunt u deel worden van ons team van partners als gebedspartner, expertise partner of  financieel partner. Iedere partner brengt iets naar de tafel. Laat ons weten welke rol uw voorkeur zou hebben door een e-mail te sturen naar info(@)kingskids.nl. Welkom!  

Gebedspartner

Onze primaire behoefte is dat u biddende voor ons bent. We hebben een gebedsteam waarin we u van harte welkom heten om zodoende het werk van King's Kids te dragen in gebed. Door u aan te melden voor het gebedsteam ontvangt u geregeld een update van ons met gebedspunten. 

Expertise Partner

Als u geïnteresseerd bent om het werk van King's Kids vanuit uw expertise te ondersteunen dan kunt u zich opgeven voor het expertise team; mensen die het werk voort helpen door mee te helpen vanuit hun expertise en adviezen/trainingen geven.

Financieel Partner

Net als in andere Jeugd met een Opdracht bedieningen, zijn alle King’s Kids medewerkers vrijwilligers en ontvangen zij geen salaris. Elk van hen is afhankelijk van een netwerk van partners die hen maandelijks financieel ondersteunen en zodoende in hun salaris voorzien.  Als u King's Kids financieel zou willen ondersteunen door één van de medewerkers, de nationale King’s Kids bediening of een specifiek project te ondersteunen, dan is dat mogelijk:

U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer NL09 RABO 0143 234 943, t.n.v. St. Jeugd met een Opdracht, Heerde, inzake King's Kids. Uw giften zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen.

ywam-logo  anbi-logo  rfb-logo

 

Vragen?
Meer informatie? Een opmerking of vraag? Neem contact op!

0546 - 84 12 57 (kantooruren) Touwbaan 58, Almelo