Doe mee

Doe mee

Raak betrokken door mee te doen aan een van onze activiteiten of door mee te werken in ons team!

AtHome

Je bent van harte welkom op de AtHome Celebrations. Deze ontmoeting is op alle geplande zondagen van 13:00 - 15:00 uur met als locatie de Touwbaan 58 in Almelo. Mail voor de jaarlijkse planning naar info(@)kingskids.nl.

 

Arrow Teams

De aanmeldingsformulieren voor seizoen 2017/2018 zullen hier mei 2017 online staan. Wil je graag een keer meekijken tijdens een Arrow Teams weekend? Stuur ons dan een e-mail!

 

Awaken

Ben je geïnteresseerd in het Awaken traject voor je persoonlijk of voor de jongerenwerkers bij jou in de kerk? Neem dan contact met ons op!

 

Gateway

Via de website www.gatewaynl.org kun je meer informatie vinden over de volgende editie van Gateway. 

 

Meewerken / Deel worden van de King's Kids community

Wil jij je graag inzetten rondom het verbinden van generaties? Zou je deel willen zijn van een community van christenen die actief zijn in de maatschappij maar ook samen Gods Koninkrijk zichtbaar willen uitleven? Zou je willen groeien in je relatie met God en met anderen en zou je willen leren missionair te zijn in je dagelijkse leven? Dan verwelkomen wij je graag in ons team! Je kunt zowel betrokken raken in onze missionaire community vanuit de plek waar je nu woont maar je kan er ook voor kiezen om te komen wonen in ons Community Center in Almelo! Deze plek omvat ons kantoor van waaruit we werkzaam zijn en een groot woonhuis waar verschillende studenten wonen, werken en leven. Daarnaast is het de plek van samenkomen van onze bredere community hier in Almelo en vanuit de rest van Nederland.

Als jij geïnteresseerd bent om betrokken te raken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Vragen?
Meer informatie? Een opmerking of vraag? Neem contact op!

0546 - 84 12 57 (kantooruren) Touwbaan 58, Almelo